Nye TV Pakker i 2020

Fremtidens forbrugere vil kræve stadig mere valgfrihed og kvalitetsindhold, som de kan se, når og hvor de har lyst. Det er en af grundene til, at YouSee nu laver nogle ændringer i vores faste tv-pakker.

Ændringer pr. 1 januar 2020

Nyt i Grundpakken
Her udgår Kanal 5 og bliver erstattet af TV 2 Charlie, der blandt andet sender populære serier, spændende krimier og masser af god dansk underholdning.

Nyt i Mellempakken
Her tilføjer vi kanalerne TV 2 Fri, TV 2 Sport, TV3 MAX, TV3 Sport og Viasat Ultra HD. Viasat Ultra HD kan ses af alle, der har et tv eller udstyr med mulighed for Ultra HD.

Med de nye kanaler i Mellempakken åbner vi for masser af underholdning og sport med blandt andet de største kampe fra Champions League, Premier League og Superligaen. Og man kan gå ombord i populære programmer som Krejlerkongen, Auktionshuset og Fantastiske Hammerslag.

Følgende kanaler udgår af Mellempakken:
Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9 og TLC.

Nyt i Fuldpakken
Her tilføjer vi kanalerne C More Stars, C More First, C More Hits, C More Series, Viasat Film Premiere, Viasat Film Action, Viasat Film Family og Viasat Film Hits samt Viasat Ultra HD. Viasat Ultra HD kan ses af alle, der har et tv eller udstyr med mulighed for Ultra HD.

Med de nye kanaler bliver der masser af underholdning for hele familien. Man kan fx se de populære film Journal 64, Mamma Mia! Here we go again og LEGO Filmen. Eller gå ombord i prisvindende serier som fx Peaky Blinders. Der er noget for enhver smag – og man kan også streame det hele og se det, præcis når man vil.

Følgende kanaler udgår af Fuldpakken:
Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, Discovery Science, Investigation Discovery og Animal Planet.

Bemærk! Har I beboere/medlemmer med en tv-pakke/tillægspakke, som de betaler direkte til os, skriver vi direkte til dem og gør opmærksom på ændringerne i deres tv-pakke.

DR lukker tre kanaler
For at imødekomme danskernes øgede streamingforbrug meddelte DR allerede sidste efterår, at de ville lukke DR3, DR Ultra og DR K i forlængelse af den nye public service-kontrakt med Kulturministeriet. DR har nu meldt ud, at de tre kanaler lukker den 1. januar 2020. Kanalerne udgår dermed af tv-pakkerne. Det vil stadigvæk være muligt at se mange af programmerne fra kanalerne efter 1. januar 2020, da meget af indholdet fortsat vil være tilgængeligt via web og app.

Vi er i dialog om nogle Bland Selv-kanaler
De kanaler, som udgår af de faste tv-pakker, ønsker YouSee fortsat at kunne tilbyde i Bland Selv-universet. Det er vigtigt for YouSee at tilbyde det bedste udvalg af tv-kanaler og streamingtjenester. Derfor er YouSee lige nu i dialog med en af leverandørerne, om nogle af kanalerne fortsat skal være en del af Bland Selv. Vi giver naturligvis besked, hvis der sker ændringer i Bland Selv-udvalget.