Pakker & Priser

Du har valget mellem tre pakker, som har betegnelserne Grund-, Mellem- og Fuldpakke. Du kan læse mere om hvad forskellene er på de forskellige pakker på YouSee’s hjemmeside, som vi linker til her.

Alle ønsker om pakke valg / ændringer skal ske ved henvendelse til foreningens kasserer. Kassererens kontaktoplysninger findes under KONTAKT OS. Vær opmærksom på at et pakkeskifte tidligst kan ske med én måneds varsel til udløbet af et kvartal. Dette gælder også ved skifte til YouSee Bland-Selv pakker.

Det er muligt at tilkøbe ekstrakanaler eller bland-selv til dine TV pakker. Disse skal bestilles direkte hos YouSee, og altså ikke igennem foreningen. Bemærk at ekstrakanalerne og bland-selv er kodet digitalt, hvilket betyder at du skal have et TV med kortlæser eller en ekstern kortlæser til dit TV for at kunne modtage dem.
Du kan se en oversigt med priser på ekstrakanaler ved at følge linket her: Ekstra kanaler

Prisen for de enkelte pakker gældende fra 1. kvartal 2021 er som følger:

Pakke Pris
Grundpakken 730 kr/kvt
Mellempakken 1.215 kr/kvt
Fuldpakken 1.515 kr/kvt
Uden signal / kun bredbånd 60 kr/kvt

Ønsker du at opgradere fra en Grund- til Mellempakke eller fra Mellem- til Fuldpakke, er det altid gratis. Ønsker du at gå ned i pakkestørrelse koster det et gebyr på 199,- til YouSee. Det et dog gratis at gå ned i pakkestørrelse i forbindelse med ejerskifte.

YouSee kan ikke give rabatter på TV pakker

Det er meget vigtigt at bemærke at YouSee’s kundeservice ikke kan holde hvad de lover, når de nogle gange tilbyder et medlem af Rønege en måned med gratis TV pakken eller gratis oprettelse af TV pakke. Aftaler om køb af TV pakkerne i skemaet her ovenfor kan kun ske i gennem foreningen. Dette er også grunden til at de er ca. 20% billiger end hvis man skulle købe dem udenfor foreningen. Det samme gælder Bland-Selv TV pakker, da disse også afregnes via foreningen, selv om man skal bestille dem direkte hos YouSee.
YouSee kan kun give rabatter på de produkter som medlemmerne afregner direkte med YouSee. Her kan være tale om Internet, telefoni og specielle tilkøb til TV pakker som f.eks. ekstra kanaler.

Tilmed din betaling til Betalingsservice

Du tilmelde din betaling til Rønege direkte her på siden ved at klikke på dette et af de to link nedenfor:

Tilmeld dig betalingsservice med brug af Nem ID.

Tilmeld dig betalingsservice uden brug af Nem ID.

Gebyr på betaling af giro kort

Vi bliver pålagt stadig større gebyr af banken for at opretholde muligheden for at indbetale via giro kort. Dette gebyr viderefakturerer vi naturligvis direkte til de som benytter ordningen. Gebyret er p.t.: 25,- pr. kvartal (jvf. generalforsamlingsreferatet for 2011).

Vi opfordrer fortsat til at melde betalingen til foreningen til hos Betalingsservice.