IT Problemer hos YouSee

Vores leverandør YouSee har i øjeblikket en del IT problemer som er opstået i forbindelse med sammenlægningen med TDC.

Vi har modtaget følgende på e-mail fra YouSee:

Vi er, som tidligere skrevet, midt i et større datamigreringsprojekt, hvor vi flytter kundeoplysninger til et nyt IT-system. Skiftet af IT-system giver et enklere overblik over alle kunder og produkter og dermed mulighed for en samlet håndtering af kunden uanset produktvalg.

Vi arbejder på højtryk med datamigreringen, men desværre er det i øjeblikket ikke muligt for jeres medlemmer/beboere at bestille eller ændre deres produkter på vores hjemmeside. Men de kan naturligvis stadig benytte deres nuværende produkter.

YouSee Foreningsservice og -salg er også ramt af IT-omlægningen
Omlægning af IT-systemet gør desværre også, at vi har forsinkelser i behandlings- og ordreprocessen hos YouSee Foreningsservice og YouSee Foreningssalg. Vi har i perioder ikke adgang til systemerne og kan derfor ikke behandle sager, eller undersøge de særlige forhold, som I ringer om.

I er naturligvis velkomne til at kontakte os – find kontaktinformation her – I må meget gerne sende jeres spørgsmål pr. mail, så besvarer vi dem, så snart vi har adgang til systemerne. Vi har af samme årsag prioriteret ekstra ressourcer til at besvare jeres mails i den kommende periode.

Tilmelding til SMS-service
Vi kan desværre ikke angive tidshorisonten for IT-omlægningen. Så hvis du har behov for at følge udviklingen og få besked, når der sker ændringer, kan du tilmelde dig en særlige sms-service.

Send ’DRIFT’ til 1444, så vil du løbende modtage sms, når der er nyt.

Selvbetjening på yousee.dk/foreninger kan ikke tilgås
IT-omlægningen har ligeledes indvirkning på Selvbetjening, og siden kan pt. ikke benyttes. Vi håber, at I vil have tålmodighed og afvente med at indmelde eventuelle ændringer. Hvis det ikke kan vente, bedes I ringe på 70 70 40 44 eller skrive til foreningsservice@yousee.dk.


Vi beklager ulejligheden, og de gener det medfører hos jer.

Venlig hilsen
YouSee