TDC og YouSee lægges sammen

I dag kom nyheden fra TDC, at mediegiganten fra 1. juli 2016 nedlægger TDCs virksomhed i Danmark og smelter alle dele af de snart forhenværende to separate dele af koncernen TDC sammen i ét og fortsætter arbejdet under YouSee-navnet.

TDC oplyser, at YouSee integreres fuldt ud med TDC, inklusiv at IT-platforme og transmissionsnetværk samles, salgskanaler, go-to-market strategi og markedsføring forenes, og at der tilbydes en integreret portefølje af løsninger med et konsistent produkt-roadmap.

Foreningen af de to selskaber skal give YouSees kunder en række fordele, hvor alle løsninger er integreret på tværs af mobil, bredbånd, TV og fastnettelefoni til gavn for borgerne.

Det har gennem længere tid været forvirrende for borgerne, at de skulle købe forskellige produkter af de to forskellige dele af koncernen, hvilket sammenlægningen nu vil råde bod på. Samtidig håber TDC, at sammenlægningen vil stoppe kundeflugten fra koncernen.

YouSee vil i de kommende år i det samlede brand poste penge i at opgradere deres kabelnet, så hver anden husstand i Danmark vil kunne få internetforbindelser op til 1 gbit, hvilket man håber, sammen med en samlet markedsportefølje, vil bibeholde kunderne hos YouSee.