Informationer fra Skanderborg Antenneforening


12. december 2023

Informationsmateriale: Brochure | YouSee Internet særaftale |Vedtægter

Kære kommende medlem af Skanderborg Antenneforening

Vi nærmer os med hastige skridt nytår, hvor RønEge Antenneforening bliver en integreret del af Skanderborg Antenneforening. I den forbindelse vil vi hermed byde Jer alle velkommen og henvise til vores hjemmeside: www.skantenne.dk, hvor I altid kan finde alle relevante oplysninger og priser.

Om ca. 14 dage udsender vi næste års første kvartalsopkrævning på både mail og via brev, så vi er helt sikre på, at vi når ud til Jer alle (Den skal naturligvis kun betales én gang 😊). Og den kan I, med fordel, tilmelde til betalingsservice, som i dag ikke koster vores medlemmer noget gebyr, og på den måde slippe for et opkrævningsgebyr fremover.

Alle eksisterende YouSee internet kunder med 200 og 1000 Mbit. vil pr. 01.01.2024 blive flyttet over på Skanderborg Antenneforenings priser/hastigheder. YouSee kunder der i dag har en 300 Mbit, skal med stor sandsynlighed selv gøre noget aktivt, hvis de ønsker at flytte deres produkt over den nye pris.

Til medlemmer der i dag IKKE har internet hos YouSee, kan vi samtidig oplyse, at de pt. kører en kampagne, hvor de tilbyder nye internet kunder de 2 første måneders internet uden beregning ved nytegning inden den 17.12.2023. (Kan bl.a. bestilles i Storcenter Nord butikken)

Da vi har modtaget jeres kontaktdata fra RønEge´s bestyrelse, vil gerne opfordre Jer til at kontrollere om jeres oplysninger stemmer på vores selvbetjening. (Login foregår med kundenummer og engangskode, der fremgår på den 1. opkrævning)

Sammenlægningen mellem de to foreninger kræver også lidt fysisk arbejde (på fordelingsvejen Rønvangen) samt en kortvarig afbrydelse af signalforsyningen – hvilket vi selvfølgelig beklager. Vi vil informere nærmere om dette arbejde, og oplyse præcist hvornår der afbrydes for signalforsyningen på vores hjemmeside, FB samt direkte til jer pr. mail, når vi ved mere.

I forbindelse med sammenlægningen af foreningerne har vi gjort os nogle overvejelser omkring vores navn, idet vi ikke længere finder det naturligt at hedde Skanderborg Antenneforening, da vi nu stækker os langt ud over kommunegrænserne. Vi vil informere mere om dette på vores ordinære Generalforsamling den 28.02.2024.

Har I uddybende spørgsmål til sammenlægningen, vores produkter og tilbud eller andet i forhold til, hvordan foreningen fungerer, er I altid velkomne til at skrive eller ringe til foreningens kontor på: kontoret@skantenne.dk eller på tlf.: 86 52 17 11. Vi har åben mandag – onsdag fra kl. 10.00 – 13.00 og torsdag fra kl. 10.00 – 17.00.

Vi ser frem til at servicere Jer. Og hører meget gerne fra jer, hvis der er spørgsmål.

Glædelig jul ønskes I fra

Kontoret / Skanderborg Antenneforening
Adelgade 48, 8660 Skanderborg